система онлайн бронювання

​Що взяти в дорогу? Ретельна підготовка

Є люди, які дуже стресують від подорожі тривалістю навіть в один день. Що взяти з собою, що вдягти, як не спізнитися, як не втомитися, зробити усе необхідне і отримати від поїздки бажаний профіт. Взяти з собою тільки гроші – доволі сміливий варіант. І не надто економний, якщо в принципі, у вашому домі повна чаша, або хоч багато чого є. Напакувати багажник усім підряд – довго, нудно, і можна потім нічого не знайти. Фахівці розробляють спеціальні списки: ви роздруковуєте їх заздалегідь, доповнюєте за власними побажаннями та ставите «пташки».

Зібравши речі за списком, відсортуйте все іще раз. Витягніть з валізи зайве, розслабтеся, і виставте будильник на точний час.

Для зручності, ми розділили наш список на категорії.

Документи та кошти

Точно необхідні: паспорти, банківські картки, документи дітей, готівка.

Можуть знадобитися: квитки, готельні бронювання, водійські права, копії паспортів, страхові поліси.

Техніка

Точно необхідні: смартфон та зарядний пристрій.

Можуть знадобитися: зовнішній жорсткий диск, дорожня праска, ноутбук та зарядка, перехідник для розеток, мережевий фільтр, плеєр, фен, фотоапарат з картою пам’яті, штатив або селфі-палка, електронна книжка.

Речі для зручності

Точно необхідні: сумка або рюкзак.

Можуть знадобитися: блокнот та ручка, столові прибори і тарілка, парасолька, дзеркальце, мапа, маска для сну, рушник, розмовник, сонячні окуляри, швейний набір.

Косметика та засоби гігієни

Точно необхідні: бритва, дезодорант, зубна щітка та паста, гребінець.

Можуть знадобитися: ватні диски та ватні палички, вологі серветки, паперові серветки, гігієнічна помада, дезінфікуючий гель для рук, зубна нитка, сонцезахисний крем, контактні лінзи з розчином, піна до та після гоління, декоративна косметика, репелент від комарів, шампунь, кондиціонер, засоби для стайлингу волосся.

Одяг та взуття

Точно необхідні: спідня білизна, шкарпетки, зручне взуття, футболки на довгий та короткий рукав.

Можуть знадобитися: аксесуари, одяг для спання, купальник/плавки, плащ-дощовик, головний убір від сонця, нарядні речі.

Речі для дітей

Точно необхідні: одяг, вологі серветки, дитяче мило та шампунь, взуття та додаткове тепле взуття, дитяче харчування.

Можуть знадобитися: дитячий візочок, ножиці, сонцезахисний крем, автокрісло, одяг для спання, іграшки та книги, простирадло, разові пелюшки, пластиковий контейнер для їжі, слінг, термос.

​Що взяти в дорогу? Ретельна підготовка

© 2024 Централь